lördag 2 juni 2012

Strippar - mållinjenNu är jag väldigt nära mållinjen med stripparna. Jag känner att jag börjar bli väldigt självsäker. Så troligen kommer ju allt gå åt fanders!

Jag har lite problem med senaste strippen jag gjort, måste hitta en bra slutklämm på den. (den ligger inte upplagd här) Sedan måste jag göra några strippar till för att kunna knyta ihop stripparna efter varandra lite mer.

Nu i sommar måste jag VERKLIGEN hitta nya verktyg att rita med. Filtpennor funkar ganska bra, men jag vill ha mjukare saker, men inte penslar. Typ tjocka tuschpennor vore bra. Jag måste leta rätt på några bra. Filtpennorna ger inte det flowet jag vill ha. Till några framtida projekt jag planerar kommer att lika stripparna till utseendet, och då behöver jag mitt flow! Och jag orkar inte rita digitalt. Kanske dock ska prova att göra min 2-4sidors serie digitalt, efter NOGA skiss på papper. Det är där det hänger!

Fick en snabb fundering om man ska ta och fira imorgon med ett besök på statens-vuxen-safteri. Men troligen kommer jag ju då att få sitta själv eftersom alla andra troligen kommer att jobba med sina saker. Då blir det väll HTML-koda i min ensamhet.

2 kommentarer:

Johan Elebrink sa...

Köp Pentels Pocket Brush Pen. Seriöst. Gör det! Definitivt inte en vanlig tuschpenna, men fortfarande inte lika bångstyrig som en pensel. Perfekta mellanläget. Den finns på zinkvit.se och är värd investeringen.

Calle Krantz sa...

Överensstämmer med Johan. Fruktansvärt bra skit.