måndag 3 september 2012

Slut

Jag VAR helt slut efter två veckors n0llning. Men redan två dagar efter så sprang jag och Roos på Kåren igen. Ingen idé att vila här inte. Det har varit sjukt kul allafall, trots att jag hatat det under tiden, jag hade ont i benen KONSTANT i tvåveckor och sov ca 5timmar varje natt.

Igår blev det dock en lugn dag och kväll med lite vanligt brädspel. Då hade jag en av mina sjuka drömmar igen. Det var flera av dem där jag bearbetade olika saker jag tänkt på eller bör tänka på.

En av dem som sticker ut mest var såhär: Vi sa hemma hos mig och hade kreativ-stuga med allt mellan teckning, pärlplattebygge och lazertag moddning. Det var både nya n0llor och gamla kompisar med, men av någon anledning måste jag iväg mitt på dagen några timmar. Sedan när jag kommer tillbaka ser jag hur stökigt det är och hur ingen har hjälpt till att ens försöka städa. Detta resulterar i att jag halv-vaknar och ligger och tittar på mina stora pärlplattor ovanför sägnen. Eftersom att i drömmen så har alla bara stökat ner och förstört allt, så jag ligger bara och tittar på plattorna och ser hur KONSTIGA de ser ut. De är förstörda. Och ju mer jag ligger och tittar på dem ju mer irriterad blir jag på alla n0llor och kompisar. Här är man snäll och lånar ut sitt ställe och tacken är att de bygger om mina plattor!

Men efter ett tag kunde jag tänka logiskt igen. Jag hoppas jag kan göra en dröm-kontroll inatt igen. Där jag får kontrollera min dröm, som jag tidigare gjort. Och rent spontat vore det vara roligt eller intressant att prova på en drömanalys. Vore kul och se hur de skulle klassa mig.

Ett snabbt inlägg för att n0llningen var sjukt koncentrerad och mycket flyter ihop.

Inga kommentarer: