söndag 14 oktober 2012

Busy busy busy

Det är ful ovana jag har börjat med.. att inte skriva ofta här. Men saker har varit ganska hektiska här.Dels så är vi nästan helt klara med våran hemsida. Ska bara lägga in den sista sidan och se till så att CSS funkar. Så det är nått som har tagit mycket tid.


Sen fick jag ju den smarta idén att sätta upp alla mina plattor på väggen. Det är ju bara dumt att de ska ligga i en låda och skräpa, upp med dem istället. Visa dem för världen! Men det blev ju lite "hål" efter jag satte upp dem, så jag har i tre dagar gjort några plattor om dagen för att lyckas fylla alla större hål. Fortfarande en hel del kvar, men ser ändå bra ut.


Och nu i helgen var det fest med informatörerna. Vi har aldrig festat med dem tidigare, vilket är synd, för JÄDRAR vad de kan festa. Jag har aldrig haft så kul på länge. Jag ser verkligen fram emot att festa med dem igen.

Och idag bär det av till sjöslaget. 23-timmars kryssning, på en massiv båt med studenter från hela landet. Kan det spåra? Troligen! Hoppas jag får träffa massa av mina kontakter ute i Sverige.

Inga kommentarer: