tisdag 19 februari 2013

Ritglöd!

Det är jävligt bra nu!


Jag jobbar på dagligen i bunkern med arbetsproverna till illustrativ-programmet och sitter och jobbar på lite andra saker till mitt projekt.

Just nu har jag väldigt mycket ritglöd. Det var ett bra tag sedan jag kände mig så sugen på att rita och glad när jag gjorde det. Johan satt och ritade en bild digitalt och hade gjort ett bakre lager med former, typ skelett och skiss så man såg hur de står. Jag provade att göra det själv och blev grymt imponerad att det var så enkelt. Mycket lättare att göra såhär för mig än att skissa med linjer.


Just nu håller jag på att göra bokmärken jag tänkte sälja på SPX. Stockholms-seriefestival. Tänkte börja med att göra alla start Pokémon från varje generation. Det är 6 generationer. Började först att rita alla vanligt, men sedan ville jag prova Johans teknik och att göra dem digitalt skulle ju underlätta en hel del. Det är ju också digitalt jag har valt att fördjupa mig i under min projekt-tid.

Jag vill göra klart nån serie till SPX också. Jag får se om jag hinner. Har ju massa idéer, men det är tiden som sviker.


Inga kommentarer: