onsdag 27 mars 2013

Lucid dreamHittade den här bilden på 9gag. Lucid dream var nått som klingade lite bekant, så jag kollade upp det.

Enligt Wikipedia: Klardröm (engelska: lucid dream) är drömmar där man är helt eller delvis är medveten om att man drömmer.  ( ... )
Förmågan till klardröm är vanligast hos små barn, men är något som oftast försvinner när man blir äldre. Att upptäcka att man drömmer är dock något man kan träna sig till.


Det är ju precis det jag kan göra ganska ofta. Men det som slog mig mest är: "något man kan träna sig till" Träna sig till? HUR!? Det stog inte! Det är ju det jag vill! Jag får kolla upp lite andra sidor senare hur man gör. För det är nått jag kan sträva efter.1 kommentar:

Rickard N sa...

tjo Rickard här för att träna till det måste man skria ner sina drömmar så fort du vaknar. sen för att skapa en lucid dream så ska man ligga ner i sin säng när du är väldigt tröt och blunda men du får inte röra en ända muskel du får bara andas och blunda. det kommer då att börja klia och sånt på dig men låt bli att göra det för annars måste du göra om allt. ialla fall när du sen börjar höra ljud medans du ligger där så ska du öppna ögonen och då är du i drömmen och kan styra den till 70%. men det är även väldigt farligt för du kan hamna i en dröm koma och då är du fast i drömmen kanske för evigt. =(