måndag 4 mars 2013

Skylt!


I fredags var jag hem till Sundsvall för jobb och för att snabbt ladda batterierna. Den boost jag får av barnen på jobbet hjälper. Och så får jag en kort paus från Gävle, hur underbart det än må vara här.

Fredag avslutades med film hos brorsan med en kompis. Efter filmen hör vi ett jädra liv i trapphuset. Det var fullt med fulla folk som skulle upp till grannen en vånging upp. Efter många om och men beger de sig ut mot stan. Brorsan går då ut och kollar trapphuset och märker att plattan jag gjort, med texten "ingen reklam" är borta.. Det var väll f*n att folk inte bara kan låta sakerna vara.. Vi hittade massa delar av plattan utanför vid soptunnorna och bilen..

Jag skulle skjutsa hem kompisen så vi bränner iväg på engång med bilen efter dem. Vi stannar inte, men bara åker förbi dem sakta. Fortsätter nerför vägen och vänder efter ett tag, åker tillbaka och släpper av brorsan som var med och ville se förbrytarna. Jag tar samma väg tillbaka mot stan för att kunna åka förbi dem igen, den här gånger lägger jag mig på tutan när vi passerar, detta resulterar i att tomma ölburkar försöks kastas mot bilen.. Efter att jag släppt av kompisen tar jag ännu en gång samma väg tillbaka för att kunna passera grabbarna. Den här gången ringer jag upp kompisen och pratar med henne samtidigt som jag passerar dem, ännu en gång lägger jag mig på tutan. En av grabbarna står mitt på gångbanan och kaskad spyr.. Hihi! De två andra blir som arga myror när jag ligger på tutan och hytter med armarna. Jag skrattar gott i telefonen med min kompis.

Direkt efter att jag lagt på kan jag nästan inte sluta skratta åt hela situationen. Jag ringer genast upp brorsan för att berätta vad som hände efter att han lämnade oss. 50% av det samtalet bestod av att vi skrattade gott åt allt. Jag skrattade väldigt mycket hela vägen hem.


Inga kommentarer: