onsdag 17 april 2013

Serier och bokmärken

Just nu läser jag Teos Oclulta kuriositeter - Deus Ex Machina Fadern. Den nyaste boken i Ola Skogängs serie om Theos ockulta äventyr. Det var den största anledningen till att jag åkte ner på UppsalaComix i helgen.

Den här gången har Skogäng tagit hjälp från Daniel Thollin. På tidigare föredrag med Skogäng, har han nämnt att han hädanefter kommer att samarbeta med Thollin inom Teos-värld.

Just nu har jag läst lite mer än halva och jag gillar det, som vanligt. Första delen i boken är ritad av Thollin och även om jag gillar hans stil, så går det ju inte att undkomma att jämföra honom med Skogäng. Små detaljer som man nu i början stör sig på, men jag förstår att det bara är ovana, då allt tidigare är gjort av Skogäng. Jag vill verkligen se mer Theo-äventyr tecknade av Thollin.

För övrigt så är jag nästan klara med mina bokmärken. Plastade in allt igår och klippte ut hälften. Idag ska jag fortsätta med att klippa ut resten och sätta snören i alla. Det blir ett litet pill göra. Sedan måste jag räkna ut ett bra pris på dem. Både för material och tid, man vill ju inte skrämma iväg kunder, men kan ju inte ta för lite heller.


Så SIS, a.k.a SPX, HERE I COME!
Inga kommentarer: