fredag 1 augusti 2014

Jobb, jobb och jobb med jobb.

Hmm, sommar, vad är det? Jag har iaf inte gjort mycket, som syns. Den kreativa delen har varit något passiv. Skissat på serien, annars inte så mycket annat. Tänkte ändra på det nu genom att göra lite på en bild. Rayman style!

Tvspels fornten är inte heller så mycket på. Jag har skaffat alla FarCry, men har inte Xboxen. Har skaffat Resident Evil 4 till GameCuben, men inte ork att spela. Skaffade en till dosa till Ps2 och spelen Jak X samt Beyond Good and Evil. Inget jag börjat på heller. Har spelat mario med Emma och Minecraft med Anders..Utöver det? Jobbat och åter jobbat. Annars har jag mest bara suttit och varit i solen. Och i tidningen har jag varit också. Kontakter på lokal tidningen gör ju att man kan få vara med och prata om sina special intressen.

Jag har rest också. Först besök till Etuna och ParkenZoo. Sedan till Bollnäs för partaj, Ockelbo för marknad och Ullared för.. Ja, shopping. Det var ju en upplevelse i sig. Mycket av allt, SAMTIDIGT. Så en del har det väl blivit, men lite kreativt ändå. Det blir mer saker när man listar det. Men mest jobb.

Inga kommentarer: