söndag 28 september 2014

Monotont rännande

Och i vanlig ordning så är det sjukt lite uppdatering här. "Jag ska bli bättre" Men det är inte lätt när det finns så många andra kanaler där man kan få respons direkt. Och om inte annat så är detta bra för minnet och för att skriva av sig lite.


Det här är det senaste i skolan värld. Vi håller just nu på att avsluta ett projekt vi fått av Eskilstuna Kommun. Detta är resultatet av min grupps samarbete, en logotyp för en kampanj att få fler att vintercykla. Vill inte gå in på detaljer, men vi har kämpat!

Så vi har det, deadlinestressen som sakta kommer krypandes. Samtidigt håller jag på med rester i en annan kurs. Så det är i princip skola 80% av min tid. Men det som är skönt är det monotona som hör till den andra kursen. Jag sitter i 3D program och bygger. Det är inte direkt svårt, det tar bara tid. Skönt med någorlunda rutin. Det är också något med att kliva upp tidigt på helgen. Resten av staden sover, så den är min!


Jag har även börjat prova ett spel P3spel tipsade om, Ingress. Det går helt enkelt ut på att du med hjälp av din telefon och dess GPS ska gå runt i och ta över portaler. Dessa portaler är nån form av landmärke och dessa kan sedan kopplas ihop för att skapa regionsfält. Det blir ett jädra rännande både för att lyckas ta över portaler och samla energi för att kunna ladda dem. Men kul är det. Man får se saker man inte hade sett annars.

Inga kommentarer: