torsdag 2 oktober 2014

Mitt forna framtidsjag

Jag har en tendens att underlätta för mig själv många gånger. Nu under senaste har jag kanske lagt ner lite för mycket tid på att döpa olika lager korrekt och sorterat allt i mappar, men det kommer ju med ett plus att jag sedan kan gå tillbaka och med enkelhet kan ändra detaljer.

Några liknande saker som satt sig i mitt minne är att jag ofta inte avslutar tvärt, utan förbereder lite inför nästa gång jag ska jobba med något. Typ som att lägga fram kläder dagen innan.

Jag kommer ihåg att jag en gång var halvseg, satte mig med en uppgift som skulle göras, började planera hur det skulle göras medan dator och program laddades. När väl allt var igång sitter jag bara och stirrar. Där jag slutade igår var inte det ända som var klart, det var mer gjort. Där mitt minne från gårdagen slutade i arbetet var det jobbat en längre tid. Det var sorterat, lagt i rätt lager, pilar, skisser, ja det mesta för att bara kunna jobba på. Detta gav ju en glädjeboost som jag gled på länge, vilket även gjorde att jag innan dagens slut gjorde lite extra för att glädja mig ännu nästa gång.

Även i andra sammanhang har jag gjort liknande. Efter en kväll med galaj så förberedde jag någorlunda för dagen efter. Så det var vatten glas lite runtom, frukost någorlunda fixat och en lapp där jag uppmanade mig själv att verkligen äta innan jag skulle iväg då jag VISSTE att jag skulle må bättre om jag åt det jag förberett. Det var nog också för att mitt fyllajag var hungrig på det med..

Och nu med en rapport är jag något trött för dagen, men kom på en hel del som jag just nu inte kan formulera, men en massa stödord kan jag skriva. Nu får jag bara se så att jag inte spräcker max antalet sidor. Det blir ju en jobbig sak, att säga för mycket för en gångs skull.

Inga kommentarer: