fredag 17 oktober 2014

TT - Grafikavdelningen


På dagens agenda stod ett besök på TT, närmare bestämt Grafikavdelningen på TT. Och eftersom att jag var i sån extrem extas över att bara vara där, så jag glömde helt bort att fota. Sedan när jag väl kom på det blev det även en osäkerhet om hur deras regler är över foton är. DÄRFÖR lånar jag ett foto av Johan, som var duktig att åtminstone ta något.

Hela besöket blev bara en STOR inspirationsboost! Vilket märktes på alla. Och jag vill bara skapa skapa skapa! Kanske ska fixa lite här på bloggen. Fixa den grafiska image:n.

Ända fotot jag lyckades med var en "What has been seen"-händelse. Kommer aldrig att kunna se TTs logotyp utan att även se en brydd smile.


Då det bara var ett studiebesök under förmiddagen så hade vi resten av tiden att göra vadsom i Stockholm, SWEET! Så i Stockholm måste man ju dels passa på att träffa lite vänner och sedan fick man även möjligheten att nörda sig lite. Komigen, Stockholm innebär ju det obligatoriska besöket på Science Fiction Bokhandeln. Så jag och Jackie fick ju möjligheten att nörda ner oss i brädspel, vilket också resulterade i inköpet av nya brädspel: Zombie Dice.


Dessutom hittade jag en info video med riktigt nice grafik. Enkelt men kraftfullt!

Även har jag en ny sida att följa: Grafikbloggen. Grafikavdelningen har ju sin egna blogg, klart som sjutton man ska följa den!

Inga kommentarer: